Μαρκορά 5

Πάτρα, Αχαϊα, 26442

+30 2610 278121

Καλέστε μας

Καθημερινές: 9.00 - 14.30

Επισκεφτείτε μας

Βιολογικός Καθαρισμός με Σύγχρονο Εξοπλισμό

Διαθέτουμε το πιστοποιημένο μηχάνημα JUNIOR STAR MAX, συμμορφωμένο με την προδιαγραφή CE και με διασφάλιση “ISO 9001”,το οποίο μας επιτρέπει να σας εγγυηθούμε την αποτελεσματικότητα των εργασιών μας.

Ενα από τα πιο ισχυρά και πάνω από όλα αβλαβείς για τον άνθρωπο και το περιβάλλον σύστημα απολύμανσης. Το ειδικό πιστόλι ηλεκτρομαγνητικού ψεκασμού σας προσφέρει μια πιστοποιημένη και χωρίς χημικά απολύμανση στο σπίτι, το αυτοκίνητο, το γραφείο και κάθε είδος επαγγελματικού και μη χώρου που επιθυμείτε. Λόγω του ηλεκρτομαγνητικού ψεκασμού αφήνει τον χώρο σας καθαρό χωρίς λύματα ή στίγματα αποκαθίστωντας την τάξη και την καθαριότητα.

Εικόνα Junior Star Max

Επιπλέον τεχνικά χαρακτηριστικά και δεδομένα της συσκευής

Steam production (g/min) 5,9 Kg/hVacuum output1,2 kW
Boiler Stainless steel AISI 304 – with interchangeable heating element
Body Varnished steel / PE
Operating pressure 8 bar
Air flow 200 m3/h
Depression 2200 mm
Weight 45 Kg

Καθαρισμός Εσωτερικού Αυτοκινήτου

Ο καθαρισμός εσωτερικού αυτοκινήτου αποτελεί μια σημαντική διαδικασία που απαιτεί τη χρήση εξειδικευμένων μεθόδων για να διασφαλίσει την υγιεινή και την αισθητική του οχήματος. Ένα από τα πιο αξιόπιστα και προηγμένα μέσα για αυτόν τον σκοπό είναι η χρήση ενός ισχυρού και περιβαλλοντικά φιλικού συστήματος απολύμανσης. Αυτό το σύστημα χαρακτηρίζεται από ένα εξειδικευμένο πιστόλι ηλεκτρομαγνητικού ψεκασμού, το οποίο παρέχει επαληθευμένη απολύμανση χωρίς τη χρήση χημικών προϊόντων.

Αυτή η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει την απολύμανση του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας, απομακρύνοντας αποτελεσματικά μικρόβια, ιούς και άλλα ανεπιθύμητα στοιχεία, χωρίς να προκαλεί καμία βλάβη στον άνθρωπο ή το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι ένας καθαρός και υγιής χώρος, χωρίς κατάλοιπα χημικών προϊόντων, αποκαθιστώντας την τάξη και την καθαριότητα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας.

Ο αυτοκινητό σας αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα, και ο βιολογικός καθαρισμός με τη χρήση αυτού του προηγμένου συστήματος απολύμανσης είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε το εσωτερικό του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Είναι η οικολογική και ασφαλής επιλογή που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με τη φροντίδα για την υγεία και το περιβάλλον.

Καθαρισμός Στρώματος

Ο καθαρισμός του στρώματος αποτελεί μια σημαντική διαδικασία που απαιτεί εξειδικευμένες τεχνικές για να διατηρήσετε το κρεβάτι σας υγιές και ανανεωμένο. Μια πρωτοποριακή μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι η χρήση ενός εξειδικευμένου συστήματος απολύμανσης που βασίζεται σε ηλεκτρομαγνητικό ψεκασμό.

Αυτή η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει την απολύμανση του στρώματός σας, απομακρύνοντας αποτελεσματικά μικρόβια, ακάρεα και άλλα ανεπιθύμητα στοιχεία, χωρίς να προκαλεί βλάβη στην ανθρώπινη υγεία ή το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό και υγιές στρώμα, χωρίς κατάλοιπα χημικών προϊόντων, προσφέροντας αναζωογόνηση και άνεση κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Το στρώμα σας αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα, και ο βιολογικός καθαρισμός με αυτό το προηγμένο σύστημα απολύμανσης αποτελεί την ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την υγιή και ασφαλή κατάσταση του. Είναι η οικολογική και φιλική προς το περιβάλλον λύση που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με τη φροντίδα για την υγεία και την περιβαλλοντική προστασία.