Μαρκορά 5

Πάτρα, Αχαϊα, 26442

+30 2610 278121

Καλέστε μας

Καθημερινές: 9.00 - 14.30

Επισκεφτείτε μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ - GREEN WASH ΠΑΤΡΑ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ

Η εταιρία μας ειδικεύεται στον καθαρισμό και την αποστείρωση με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας ατμού στην Πάτρα και ευρύτερα στις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Το μηχάνημά μας φτάνει τους 180 βαθμούς Κελσίου, εξαλείφοντας αποτελεσματικά ιούς και μικρόβια από τις επιφάνειες. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό αυτοκινήτων, λεωφορείων, εργασιακών χώρων και σπιτιών, καναπέδων και στρωμάτων με απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η καθαριότητα είναι ουσιαστική για την υγεία και την ευημερία, γι’αυτό κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με την υψηλότερη ποιότητα και εγγυημένα αποτελέσματα. Με εμπειρία και κατάρτιση στον τομέα της καθαριότητας, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού στην αγορά. 

Συνοπτικά

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στον χώρο της καθαριότητας και ειδικότερα στην ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του αυτοκινήτου σας αλλά και του επαγγελματικού και οικιακού σας χώρου.

Ομαδικότητα

Η επιτυχία μας εξαρτάται από την συνεργατικότητα των μελών μας. Στην Greenwash, η ομάδα μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας παρέχει τις βέλτιστες υπηρεσίες.

Στόχος

Μέλημά μας είναι η μέγιστη αποτελεσματικότητα εξαλείφωντας το μεγαλύτερο  ποσοστό ιων και μικροβιων με την ελάχιστη κατανάλωση του πολυτιμότερου αγαθού που είναι το νερό.

Εραγασία

Έχουμε πρωταρχικό σκοπό να κρατάμε το περιβάλλον σας καθαρό, χρησιμοποιώντας οικολογικές λύσεις. Αναφέρετέ μας τον χρόνο και το μέρος που θέλετε να απολυμάνουμε και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Παρατήρηση

Η εμφάνιση επιβλαβών μικροοργανισμών σε χώρους και αντικείμενα είναι αρκετά επίφοβο για την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού. Προτίνουμε την άμεση αντιμετώπισή τους με την διαδικασία της  απολύμανσης.

Εξυπηρέτηση

Πασχίζουμε καθημερινά να εξυπηρετούμε με συνέπεια και ειλικρίνια τους πελάτες μας. Να αφιερώνουμε χρόνο, στο να ακούμε τις ανάγκες τους και να προτείνουμε βιώσιμες, οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ