Μαρκορά 5

Πάτρα, Αχαϊα, 26442

+30 2610 278121

Καλέστε μας

Καθημερινές: 9.00 - 14.30

Επισκεφτείτε μας

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ & ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Εξασφαλίζοντας Απόλυτη Καθαριότητα και Υγιεινή για τις επιχειρήσεις Φιλοξενίας

Καθαρισμός Ξενοδοχείων

Στην Green-Wash, η δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε προηγμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού, σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις απαιτητικές ανάγκες του κλάδου φιλοξενίας. Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό ξενοδοχείων, όπου η απόλυτη καθαριότητα και η υγιεινή δεν αποτελούν απλώς μια προσδοκία, αλλά μια αυστηρή απαίτηση. Μέσω της χρήσης τεχνολογικά προηγμένων μηχανημάτων και αποτελεσματικών διαδικασιών, εξασφαλίζουμε την εξονυχιστική καθαριότητα κάθε χώρου, από τις δημόσιες εγκαταστάσεις ως τα επιμέρους δωμάτια και τις σουίτες.

Η υπηρεσία μας του γενικού καθαρισμού αποτελεί την ιδανική λύση για την προετοιμασία του χώρου σας πριν από την έναρξη της σεζόν ή μετά από περιόδους αυξημένης κίνησης, όπου απαιτείται μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, όχι μόνο ενισχύουμε την αισθητική και την προσβασιμότητα των χώρων, αλλά επίσης εξασφαλίζουμε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον για τους επισκέπτες σας, καταπολεμώντας ταυτόχρονα την παρουσία μικροβίων και αλλεργιογόνων.

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που όχι μόνο θα συμβάλλουν στην καθαριότητα και την υγιεινή των εγκαταστάσεών σας, αλλά θα αναδείξουν και την αξία τους στους επισκέπτες σας, ενισχύοντας την εικόνα και τη φήμη του ξενοδοχείου ή των ενοικιαζόμενων δωματίων σας. Η Green-Wash αποτελεί τον ιδανικό σας σύμμαχο για να εξασφαλίσετε όχι μόνο την καθαριότητα, αλλά και την πολυτέλεια ενός υγιεινού και φιλόξενου περιβάλλοντος.

Καθαρισμοί Ξενοδοχείων | Green Wash
βιολογικός καθαρισμός δωματίων ξενοδοχείων πάτρα

Καθαρισμός Ξενοδοχειων μετά από Ανακαίνιση:

 Αναλαμβάνουμε την πλήρη επαναφορά των χώρων σας σε τέλεια κατάσταση μετά από κάθε ανακαίνιση, αφαιρώντας αποτελεσματικά όλα τα ίχνη σκόνης και κατασκευαστικών υλικών, εξασφαλίζοντας ένα καθαρό και προσκεκλημένο περιβάλλον.

Γενικός Καθαρισμός Ξενοδοχείων - Απολύμανση πριν από έναρξη season:

Προετοιμάζουμε τις εγκαταστάσεις σας για την υποδοχή των επισκεπτών, με γενικό καθαρισμό και ενδελεχή απολύμανση, δημιουργώντας ένα ασφαλές, καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον.

Απολύμανση Στρωμάτων και Καναπέδων:

Εξειδικευόμαστε στην απολύμανση και τον βαθύ καθαρισμό στρωμάτων και καναπέδων, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές και ασφαλή προϊόντα για την εξάλειψη ακάρεων, μικροβίων και λοιπών αλλεργιογόνων.

Καθαρισμός Μοκετών - Διαδρόμων:

Με την υπηρεσία μας για μοκέτες και διαδρόμους, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την αναζωογόνηση, απομακρύνοντας λεκέδες, σκόνη και αλλεργιογόνα, ανακτώντας τη φρεσκάδα και την ομορφιά τους.

Στην Green Wash, προσφέρουμε πιστοποιημένες υπηρεσίες καθαρισμού που συμμορφώνονται πλήρως με τις τελευταίες απαιτήσεις της κείμενης νομοθεσίας (ΦΕΚ Β 3387 – 20/10/2016 “ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ”), ιδιαίτερα στο παράρτημα του άρθρου 7 – κριτήριο με α/α 4.27 του πίνακα 4, που καθιστά υποχρεωτικό τον πιστοποιημένο καθαρισμό όλων των στρωμάτων σε ξενοδοχειακές μονάδες ετησίως. Η εξειδίκευσή μας στον πιστοποιημένο καθαρισμό εγγυάται ότι το ξενοδοχείο σας θα πληροί όλες τις ρυθμιστικές απαιτήσεις, προσφέροντας ασφάλεια και άνεση στους πελάτες σας.

Ζητήστε προσφορά για τον καθαρισμό του ξενοδοχείου σας

Καλύπτουμε τις παρακάτω περιοχές με τις υπηρεσίες καθαρισμού μας για ξενοδοχεία.
 • Καθαρισμός Ξενοδοχείων Κέρκυρα
 • Καθαρισμός Ξενοδοχείων Λευκάδα
 • Καθαρισμός Ξενοδοχείων Κεφαλονιά
 • Καθαρισμός Ξενοδοχείων Ζάκυνθο
 • Καθαρισμός Ξενοδοχείων Αχαΐα
 • Καθαρισμός Ξενοδοχείων Ηλεία
 • Καθαρισμός Ξενοδοχείων Μεσσηνία
 • Καθαρισμός Ξενοδοχείων Αρκαδία
 • Καθαρισμός Ξενοδοχείων Κόρινθίας
 • Καθαρισμός Ξενοδοχείων Αργολίδας
 • Καθαρισμός Ξενοδοχείων Αιτωλοακαρνανίας
 • Καθαρισμός Ξενοδοχείων Φωκίδας
Ποιες υπηρεσίες καθαρισμού ξενοδοχείων προσφέρετε;

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού για ξενοδοχεία, περιλαμβάνοντας καθαρισμό δωματίων, κοινόχρηστων χώρων, μπάνιων, και άλλων εγκαταστάσεων. Επιπλέον, προσφέρουμε ειδικευμένες υπηρεσίες όπως απολύμανση και βαθύς καθαρισμός.

Χρησιμοποιούμε ποιοτικά καθαριστικά προϊόντα και εξοπλισμό για να εξασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του καθαρισμού. Η ομάδα μας αποτελείται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες με εμπειρία στον καθαρισμό ξενοδοχείων.

Η συχνότητα καθαρισμού εξαρτάται από τον όγκο της κίνησης στο ξενοδοχείο και τις ειδικές ανάγκες του. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία είναι υποχρεωτικός ο πιστοποιημένος καθαρισμός όλων των στρωμάτων σε ξενοδοχειακές μονάδες ετησίως.